www.karacsonybolt.hu »

Webáruházunk az év utolsó hónapjaiban szezonális üzemel. Év közben a webáruházban rendelést leadni nem lehet. Amennyiben az év első 8-9 hónapjában sürgősen szükség lenne karácsonyi termékre, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha tudunk, örömmel segítünk év közben is.

Legfontosabb információk a webáruházzal kapcsolatban:

  • A Karácsonyház üzlet és a webáruház árukészlete nem egyezik meg. A webáruházban tényleges készletünknek csupán egy töredéke található, leginkább a könnyen és biztonságosan csomagolható darabok, a teljes árukészlet megismerése érdekében érdemes személyesen ellátogatni a Karácsonyházba.
  • A webáruházban csak bankkártyás fizetésre van lehetőség (banki átutalásra vagy utánvét szolgáltatásra jelenleg nincsen mód). A megrendelt termékek árát a rendelés véglegesítését követően az OTP SimplePay online fizetési rendszerén keresztül tudja bankkártyával kifizetni. A bankkártyás fizetés biztonságát az OTP garantálja.
  • A megrendelt termékeket csak belföldi címre tudjuk postázni vagy személyes átvételre van lehetőség a Karácsonyházban. Ez utóbbi esetben a Karácsonyház pénztárainál jelezd, hogy megrendelt csomagért jöttél. A csomagokat a pénztárnál tudod majd átvenni.

A webáruház működése néhány hónapra korlátozódik, ezalatt az időszak alatt sok rendelést kezelünk. Kérünk légy türelemmel, mert a csomagolási és postázási folyamat időnként jónéhány napot is igénybe vehet. Általában 2-3 naponta szoktuk a csomagokat postázni illetve decemberben a futárszolgálatoknál is előfordulhatnak késések és csúszások, kérjük ezzel kalkuláljanak a rendelés leadásakor.

Járványügyi előírások

Számunkra kiemelkedően fontos mind a látogatóink, mind pedig a kollégáink egészsége. A járványügyi előírásoknak megfelelően a Karácsonyházba csak orrot és szájat eltakaró maszkban lehet belépni, valamint kérjük folyamatosan viseld a maszkodat, amíg a Karácsonyházban tartózkodsz. A kötelező maszk viselés vonatkozik felnőttre és minden, 6 évet betöltött gyermekre. A Karácsonyház egy üzlethelyiség, így látogatásához nincsen szükség védettségi igazolványra.

A jelenlegi korlátozásoknak megfelelően a Karácsonyházba egyszerre 80 fő látogatót tudunk beengedni. Hétvégente előfordul, hogy sor alakul ki a bejáratnál, kérjük türelemmel várják ki az esetlegesen kialakuló sort, mert ez a korlátozás most mindannyiunk közös érdekében történik. Külön köszönjük, hogy látogatóink használják a Karácsonyház bejáratánál elhelyezett fertőtlenítő állomásokat. Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

Kérjük, hogy látogatása előtt tájékozódjon a járványügyi előírások Karácsonyházat érintő hatásairól. Naprakész információ facebook oldalunkon található: facebook.com/Karacsonyhaz