www.karacsonybolt.hu »

Webáruházunk az év utolsó hónapjaiban szezonális üzemel. Év közben a webáruházban rendelést leadni nem lehet. Amennyiben az év első 8-9 hónapjában sürgősen szükség lenne karácsonyi termékre, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha tudunk, örömmel segítünk év közben is.

Legfontosabb információk a webáruházzal kapcsolatban:

  • A Karácsonyház üzlet és a webáruház árukészlete nem egyezik meg. A webáruházban tényleges készletünknek csupán egy töredéke található, leginkább a könnyen és biztonságosan csomagolható darabok, a teljes árukészlet megismerése érdekében érdemes személyesen ellátogatni a Karácsonyházba.
  • A webáruházban csak bankkártyás fizetésre van lehetőség (banki átutalásra vagy utánvét szolgáltatásra jelenleg nincsen mód). A megrendelt termékek árát a rendelés véglegesítését követően az OTP SimplePay online fizetési rendszerén keresztül tudja bankkártyával kifizetni. A bankkártyás fizetés biztonságát az OTP garantálja.
  • A megrendelt termékeket csak belföldi címre tudjuk postázni vagy személyes átvételre van lehetőség a Karácsonyházban. Ez utóbbi esetben a Karácsonyház pénztárainál jelezd, hogy megrendelt csomagért jöttél. A csomagokat a pénztárnál tudod majd átvenni.

A webáruház működése néhány hónapra korlátozódik, ezalatt az időszak alatt sok rendelést kezelünk. Kérünk légy türelemmel, mert a csomagolási és postázási folyamat időnként jónéhány napot is igénybe vehet. Általában 2-3 naponta szoktuk a csomagokat postázni illetve decemberben a futárszolgálatoknál is előfordulhatnak késések és csúszások, kérjük ezzel kalkuláljanak a rendelés leadásakor.

Fontos információ

A Karácsonyház Magyarországon egyedülálló, különleges karácsonyi mesevilágot megidéző üzlet. Egy nagy hírű és népszerű karácsonyi vásár és trendbemutató Gödöllő szívében, amely mini karácsonyi kültéri forgatagával kellemes lehetőséget nyújt az ünnepekre való hangolódásra. A Karácsonyház idén ünnepli fennállásának 24 éves évfordulóját.

Belépőjegy nincsen a Karácsonyházba. Előzetes regisztráció nincsen és nem is lehetséges.

A Karácsonyházba egyszerre 80 fő látogatót tudunk beengedni. A látogatói élmény fokozása érdekében, valamint a látogatóink és munkatársaink egészségének védelmében idén is korlátozni fogjuk az épületen belül a látogatók létszámát. Ha a Karácsonyházban a látogatók száma eléri a 80 főt, a belépést átmenetileg leállítjuk így sor alakulhat ki a bejáratnál. Hétközben kevésbé jellemző a sor kialakulása, hétvégén azonban gyakrabban előfordul. A Karácsonyház kerekesszékkel látogatható.