Programok, Mikulás nap és Grincs látogatás

A Karácsonyváró hétvégi programokat elsősorban az adventi hétvégékre szervezzük. Az adott hétvége kézműves foglalkozását (beleértve a karácsonyi fotózásokat és a névreszóló díszek készítését is), mindig az adott héten hírdetjük meg Facebook oldalunkon Facebook oldalunkon érdemes ezért aktívan követni minket.

Mikulás nap

A Karácsonyház Mikulása minden évben a december 6-hoz legközelebb eső hétvégén látogat el a Karácsonyházba. Ezen a napon a Karácsonyház többféle izgalmas és érdekes gyermekprogrammal várja a legfiatalabb látogatóit. A Mikulás nap azévi programjait november végén tesszük közzé.

Grincs látogatás

2019 óta a Grincs is visszatérő kedves vendég a Karácsonyházban. A Grincs várható felbukkanását is előre szoktuk jelezni a heti programokkal együtt.

https://www.facebook.com/263299063722451/videos/471037206856815/

Járványügyi előírások

Számunkra kiemelkedően fontos mind a látogatóink, mind pedig a kollégáink egészsége. A járványügyi előírásoknak megfelelően a Karácsonyházba csak orrot és szájat eltakaró maszkban lehet belépni, valamint kérjük folyamatosan viseld a maszkodat, amíg a Karácsonyházban tartózkodsz. A kötelező maszk viselés vonatkozik felnőttre és minden, 6 évet betöltött gyermekre. A Karácsonyház egy üzlethelyiség, így látogatásához nincsen szükség védettségi igazolványra.

A jelenlegi korlátozásoknak megfelelően a Karácsonyházba egyszerre 80 fő látogatót tudunk beengedni. Hétvégente előfordul, hogy sor alakul ki a bejáratnál, kérjük türelemmel várják ki az esetlegesen kialakuló sort, mert ez a korlátozás most mindannyiunk közös érdekében történik. Külön köszönjük, hogy látogatóink használják a Karácsonyház bejáratánál elhelyezett fertőtlenítő állomásokat. Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

Kérjük, hogy látogatása előtt tájékozódjon a járványügyi előírások Karácsonyházat érintő hatásairól. Naprakész információ facebook oldalunkon található: facebook.com/Karacsonyhaz