Programok, Mikulás nap és Grincs látogatás

A Karácsonyváró hétvégi programokat elsősorban az adventi hétvégékre szervezzük. Az adott hétvége kézműves foglalkozását (beleértve a karácsonyi fotózásokat és a névreszóló díszek készítését is), mindig az adott héten hírdetjük meg Facebook oldalunkon Facebook oldalunkon érdemes ezért aktívan követni minket.

Mikulás nap

A Karácsonyház Mikulása minden évben a december 6-hoz legközelebb eső hétvégén látogat el a Karácsonyházba. Ezen a napon a Karácsonyház többféle izgalmas és érdekes gyermekprogrammal várja a legfiatalabb látogatóit. A Mikulás nap azévi programjait november végén tesszük közzé.

Grincs látogatás

2019 óta a Grincs is visszatérő kedves vendég a Karácsonyházban. A Grincs várható felbukkanását is előre szoktuk jelezni a heti programokkal együtt.

https://www.facebook.com/263299063722451/videos/471037206856815/

Fontos információ

A Karácsonyház Magyarországon egyedülálló, különleges karácsonyi mesevilágot megidéző üzlet. Egy nagy hírű és népszerű karácsonyi vásár és trendbemutató Gödöllő szívében, amely mini karácsonyi kültéri forgatagával kellemes lehetőséget nyújt az ünnepekre való hangolódásra. A Karácsonyház idén ünnepli fennállásának 24 éves évfordulóját.

Belépőjegy nincsen a Karácsonyházba. Előzetes regisztráció nincsen és nem is lehetséges.

A Karácsonyházba egyszerre 80 fő látogatót tudunk beengedni. A látogatói élmény fokozása érdekében, valamint a látogatóink és munkatársaink egészségének védelmében idén is korlátozni fogjuk az épületen belül a látogatók létszámát. Ha a Karácsonyházban a látogatók száma eléri a 80 főt, a belépést átmenetileg leállítjuk így sor alakulhat ki a bejáratnál. Hétközben kevésbé jellemző a sor kialakulása, hétvégén azonban gyakrabban előfordul. A Karácsonyház kerekesszékkel látogatható.